Günün Sözü
2 sonuçtan 1 ile 2 arası

Konu: Özge Borak Kimdir Özge Borak Biyografisi, Resimleri

  1. #1 Özge Borak Kimdir Özge Borak Biyografisi, Resimleri 
    Özge Borak (1982) Kimdir Özge Borak Biyografisi, Resimleri



    Özge Borak, 14 Şubat 1982 tarihinde, İstanbul’da dünyaya geldi. Sanat hayatına henüz 8 yaşındayken kazandığı Şehir Tiyatroları Çocuk Bölümü’nde başlayan Borak’ın babası, kendisi gibi tiyatrocu olan İstanbul Devlet Opera ve Balesi başkoreografı Selçuk Borak’tı.

    Borak genç yaşta başladığı tiyatrodan eğitim hayatı boyunca kopladı ve de İstanbul Devlet Konservatuarı Tiyatro Bölümü’nden mezun oldu. Aralarında Nazım Hikmet’in unutulmaz eseri Memleketimden İnsan Manzarları ve Turgut Özakman’ın uyarlaması Sarıpınar: 1914’ün de bulunduğu pek çok başarılı tiyatro eserinde rol aldıktan sonra 2003 yılında Kara Gün adlı yapımla sinema dünyasına adım attı.

    Başarılı oyuncunun adını duyurduğu ilk yapım, 2003-2004 yılları arasında rol aldığı Sultan Makamı oldu. Bu diziyi 2005-2007 yılları arasında rol aldığı Ihlamurlar Altında ve 2007-2009 yılları arasında kadrosunda bulunduğu Eşref Saati takip etti. Başarılı oyuncunun rol aldığı son tv yapımı ise Küçük Kadınlar oldu.




    Özge Borak, 2010 yılında, Hakan Algül’ün yönettiği ve Ata Demirer’in senaryosunu yazdığı Eyvah Eyvah adlı filmde canlandırdığı Müjgan karakteri ile sinemaseverlerin beğenisini kazandı; filmin popüleritesi sayesinde 2011 yılında devam filmi olan Eyvah Eyvah II vizyona girdi.

    Özge Borak , Ata Demirer ile 11 Kasım 2011 tarihinde nişanlanıp 22 Nisan 2012 tarihinde evlenmişlerdir.
    Çift evliliklerini 14 Kasım 2014 tarihinde sonlandırmıştır.





    Filmografi

    Eyyvah Eyvah 2, 2011

    Eyyvah Eyvah, 2010

    Küçük Kadınlar, 2009 – 2010

    Akasya Durağı, 2008 - 2010

    Eşref Saati, 2007 - 2009

    Ihlamurlar Altında, 2005 - 2007

    Sultan Makamı, 2003 - 2004

    Kara Gün, 2003

         

         

    Alıntı  
     

  2. #2 Cevap: Özge Borak (1982) Kimdir Özge Borak Biyografisi, Resimleri 
    EmeL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    Dec 2011
    Yer
    Kocaeli, İzmit
    Mesajlar
    18.513

    ellerine sağlık hepsi güzel olmuş

         

    " Senin sessizliğini anlamayan, muhtemelen senin sözlerini de anlamaz. "
    — Elbert Hubbard
    Alıntı  
     

Benzer Konular

  1. Cevaplar: 3
    Son Mesaj: 12-20-2014, 01:51 PM
  2. ''AŞK'' özge ateştir...
    By Kate in forum MEVLANA Ve Şems Sözleri,Şiirleri.
    Cevaplar: 0
    Son Mesaj: 09-20-2014, 03:14 AM
  3. Özge Özberk Fotoğrafları Özge Özberk Resimleri
    By meduSa in forum ÜNLÜ RESİMLERİ | Wallpapers
    Cevaplar: 0
    Son Mesaj: 09-10-2012, 06:35 AM
  4. Cevaplar: 0
    Son Mesaj: 03-28-2012, 12:16 AM
Bu Konudaki Etiketler

Etiket Bulutu Ana Sayfası

Yetkileriniz
  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •